Sergio Asenjo on varsinainen epäonnenmies, jos puhutaan loukkaantumisista ja ennen kaikkea vakavista sellaisista.

Villarrealissa neljättä kauttaan pelaava entinen Atlético-vahti on joutunut kärsimään urallaan toinen toistaan vakavemmista polvivammoista, vaikka ikää on vasta 27 vuotta. Eilisessä Real Madrid -ottelussa Asenjo joutui tulemaan vaihtoon, kun maalivahti loukkasi vasempaa polveaan torjuessaan Karim Benzeman puskua.

Asenjo on loukannut ennenkin kahdesti vasemman polvensa joutuen suuriin leikkauksiin, jotka ovat pitäneet Espanjan maajoukkueringissä olevan Asenjon poissa pelikentiltä yhteensä noin kahden vuoden ajan.

Asenjo vietiin välittömästi sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin ja Villarrealin seurapresidentti Fernando Roig pelkää jo pahinta.

– Se vamma vaikuttaa pahalta. Emme voi sanoa muuta, mutta hän meni tutkimuksiin ja tiedämme asiasta enemmän pian.