Valencia kaatoi Athleticin Mestallalla aikasemmin tänään, kuten aikaisemmin raportoimmekin. Voitto oli monella tapaa Valencialle suuri.

Ensinnäkin seura pääsi seitsemän pisteen päähän putoamispeikosta, mutta ennen kaikkea Valencia sai itseluottamustaan paremmaksi. Kaksi viikkoa sitten koettu raju kotitappio Eibarille lukemin 4-0 varmasti kummitteli useita pelaajia, kun Valencia palasi Mestallalle yleisönsä eteen, mutta Voro Gonzálezin luotsaaman joukkueen esitys oli potentiaalinen.

Voro puhui lehdistön edessä keskiviikon Real Madrid -ottelusta. Kyseessä on rästiottelu, joka olisi pitänyt pelata joulukuussa. Madrid oli kuitenkin samaan aikaan seurajoukkueiden MM-kisoissa, jonka takia kamppailu siirrettiin.

– Saamme valtavasti itseluottamusta siihen otteluun. Haluamme jatkaa voittojen tiellä, mutta kyseessä on todella vaikea ottelu. Real Madrid on nimittäin hyvin haastava joukkue ja tekee meille asiat vaikeiksi, totesi Valenciaa toisen kerran kuluvalla kaudella luotsaava 53-vuotias valencialainen.