Barcelona koki viikonloppuna ikävän takaiskun, kun oikean laitapuolustajan tontilla koko ajan paremmin ja paremmin vauhtiin päässyt Aleix Vidal loukkaantui ja joutui sairastuvalle koko loppukauden ajaksi. Seura etsiikin kuumeisesti vahvistusta puolustajaosastolleen.

El Correo -lehti kertoo, että Barcelona teki tarjoukseen Eibarin 25-vuotiaasta laitapuolustajasta Ander Capasta, mutta Eibar kuitenkin kieltäytyi myymästä Capaa. Lehden lähteiden mukaan Barcelona tarjosi Capasta kahta miljoonaa euroa.

Baskipuolustaja Capa on pelannut Eibarin organisaatiossa yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 eli 13-vuotiaasta lähtien. Tätä nykyä hän kuuluu edustusjoukkueen avainpelaajiin.

Barcelona saa hankkia uuden puolustajan ainoastaan Espanjan liigan sisältä tai vaihtoehtoisesti ulkomailta sopimuksettomien pelaajien joukosta. El Correon mukaan Capa ei suinkaan ole ainoa La Liga -puolustaja, josta Barcelona on akuutin tarpeen kohdattua kiinnostunut. Muina vaihtoehtoina mainitaan Celta Vigon Jonny ja Villarrealin kokenut serbialainen Antonio Rukavina.