Fernando ”El Niño” Torres on lempinimensä vastaisesti jo 32-vuotias aikamies, mutta jalka nousee edelleen erittäin kevyesti. Siitä mitä parhain näyte on Torresin 10. peliminuutilla viimeistelemä 1-1 -tasoitusmaali Celta Vigon verkkoon.

Torres sai Yannick Ferreira Carrascolta syötön rankkarialueelle selin maalia päin pelatessaan. Hetkeäkään epäröimättä Torres nosti pallon ilmaan ja heitti näyttävän saksipotkun kohti Celta Vigon Sergio Alvarezin vartioimaa maalia. Ja kuinka ollakaan, takanurkkaanhan pallo painui ja yksi La Liga -kauden toistaiseksi hienoimmista osumista oli nähty.

#AtletiCelta

Vauhdikkaan ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo viidennellä minuutilla. Atlético-vahti Miguel Angel Moya haparoi pahemman kerran ja nyrkkeili pallon kulmapotkusta suoraan johtomaalin viimeistelleen Gustavo Cabralin päähän. Atlético puolestaan oli saada 20. minuutilla tilaisuuden toiseenkin osumaan, mutta tuomari jätti kyseenalaisesti rankkarin viheltämättä, vaikka Fernando Torres lanattiin päätyrajan tuntumassa.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Atlético pilkkunsa saikin, kun Carrasco Ferreira kaadettiin. Torres kuitenkin pamautti rankkarin ylärimaan.

Atlético Madrid-Celta Vigo on 45 minuutin kohdalla tilanteessa 1-1.