Real Sociedadissa hienoa kautta pelaava Geronimo Rulli oli lähellä siirtyä kesällä Manchester Cityyn. Englantilaisseura omisti maalivahdin oikeudet, mutta lopulta La Real päätti hankkia Rullin itselleen.

24-vuotias argentiinalaismaalivahti kertoi mielipiteensä Gol Televisionille mahdollisesta siirrosta Manchester Cityn riveihin, jonka paidassa Rulli ei ole esiintynyt vielä kertaakaan urallaan.

– La Real osti minut sieltä tänne ja mahdollisuuteni pelata Cityssä oli hyvin lähellä. Olen varma, että tässä maailmassa on hyvin vähän pelaajia, jotka eivät haluaisi pelata maailman suurimmissa joukkueissa – City on sellainen. Se on minun unelmani ja teen joka päivä töitä päästäkseni sinne. En kuitenkaan halua sanoa, että olisin epätoivoinen ja haluaisin lähteä täältä. Teemme täällä La Realissa asiat todella hyvin ja voimme saavuttaa hyvinkin suuria asioita.

Rulli kuitenkin totesi, ettei todennäköisesti kieltäytyisi Cityn tarjouksesta.

– Jos minulle tulee mahdollisuus, niin tuskin kieltäytyisin. En aio valehdella kenellekään, koska minun tavoitteeni on mennä sinne mahdollisimman pikaisesti. Olen viettänyt La Realissa kolme vuotta ja olen kehittynyt pelaajana ja ihmisenä valtavasti, mutta haluaisin kokea Cityn.