Saksalaislehti Bild väittää Real Madridin ja Barcelonan ottavan yhteen siirtomarkkinoilla kesällä. Nimittäin kummatkin seurat ovat kiinnostuneita Bayernin Timothy Tillmanista.

18-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut kuluvalla kaudella Bayernin reservijoukkueen riveissä. Tillmanilla on Saksan ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalaisuudet. Tillamin agentti Christian Rösser varmisti Barcelonan tehneen pelaajasta virallisen tarjouksen.

– Kyllä, meillä oli heiltä tarjous. He olivat seuranneet pelaajaa muutaman kuukauden verran ja he halusivat ostaa hänet ensi kaudeksi. Barcelona halusi kuitenkin peluuttaa Tillmania reservijoukkueessa, mutta hän olisi osallistunut edustusjoukkueen harjoituksiin välillä. Barcelona olisi tehnyt hänelle tilaa edustusjoukkueessa kahden tai kolmen vuoden sisällä.

Real Madrid ei ole vielä tehnyt Tillmanista virallista tarjousta, mutta lehden mukaan Madrid on keskustellut aktiivisesti Rösserin kanssa, eikä ole missään vaiheessa poissulkeutunut pelaajan hankinnasta.