Real Madrid ja Napoli iskevät ensi viikolla yhteen Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Bernabéulla. Madridilla saattaa olla pienoisia pelonsekaisia tunteita, sillä Napoli on pelannut tällä kaudella upeaa jalkapalloa ja lähtee haastamaan toden teolla espanjalaisia jo avausosasta lähtien.

Real Madrid on suosikki, mutta Napoli ei jää juurikaan taakse. Seuran omistaja Aurelio De Laurentiis kommentoi tulevaa otteluparia BeIn Sportsille.

– Napolille se olisi historiallinen teko, jos tiputtaisimme Real Madridin jatkosta. Tässä maailmassa ei ole voittamattomia joukkueita, eikä Real Madridkaan ole sellainen. Meillä on paljon enemmän nälkää kuin heillä, sillä on olemassa otteluita, jotka merkitsevät todella paljon ja tämä on sellainen. Kotiyleisömme on suurena tukenamme ja luotamme täysin itseemme.