Valencian surullinen tarina jatkuu jatkumistaan myös kentän ulkopuolella. Seura hävisi eilen kotonaan Eibarille jopa 4-0.

Se aiheutti seuran lähettiläänä toimineen Mario Kempesin kertomaan Twitterissä mielipiteensä Valencian nykytilanteesta. Kempes on yksi Valencian suurimmista seuralegendoista.

Legendaarinen argentiinalaiskärki edusti Valenciaa seitsemän vuoden ajan ja teki seuralle 184 ottelussa jopa 116 maalia. Kempes voitti kaksi kertaa putkeen Valencian paidassa sarjan parhaan maalintekijän palkinnon ja edusti myös maajoukkuettaan kymmenen vuoden ajan.

– Ihmiset, ikävä kyllä näemme täysin hävinneen joukkueen. Joukkueella ei ole minkäänlaista suuntaa, ja haluja paremmasta ei juuri näy.

Muutamaa tuntia kyseisen twiitin jälkeen Kempes ilmoitti Twitterissä Valencian kertoneen hänelle lähettilään töiden loppuneen.

– Tänään minulle on virallisesti ilmoitettu, etten ole enää Valencian lähettiläs. Tunteeni seuraa kohtaan eivät kuitenkaan muutu mihinkään ja aion jatkossakin kommentoida seuran tilannetta julkisesti, vaikka ne eivät olisikaan korrekteja. Amunt Valencia, Kempes kirjoitti.

Valencian kausi on ollut täydellinen pannukakku ja seura taistelee putoamista vastaan.