Real Madridin joukkue on menossa kesällä monelta osin uusiksi. Asiasta kertoo Mundo Deportivo.

Realin Fifalta saama pelaajien rekisteröintikielto päättyi samalla, kun tammikuun siirtoikkuna meni kiinni. MD:n mukaan on hyvin mahdollista, että puheenjohtaja Florentino Pérez tuo tulevana kesänä Espanjan pääkaupunkiin jopa kolme uutta galácticoa eli isoa hankintaa.

Maalivahtiosastolle uumoillaan uutta miestä Valioliigasta, sillä Los Blancosin seurajohto ei ole ilmeisesti ollut tyytyväinen Keylor Navasiin. MD:n mukaan ykkösvaihtoehto on yhä Manchester Unitedin David de Gea, joka oli minuuttien päässä Realiin siirtymisestä kesällä 2015. De Gea jäi lopulta Unitediin, mutta hänen nykyisessä sopimuksessaan on tiettävästi ulosostopykälä.

Jos ei Real onnistu houkuttelemaan de Geaa, toinen vaihtoehto on Chelsean Thibaut Courtois. Chelsea-luotsi Antonio Conte ei todennäköisesti haluaisi luopua Courtois’ta, mutta tähänkin Realilla on keino valmiina. MD:n tietojen mukaan Conte nimittäin haluaisi Diego Costan seuraajaksi Álvaro Moratan, joten vaihtokauppa olisi mahdollinen.

Puolustukseen omia ja vieraita

Siirrytään puolustukseen. Lehtitietojen mukaan alkaa näyttää vahvasti siltä, että Pepe siirtyy kesällä Kiinaan. Se avaisi kokoonpanossa paikan yhdelle topparille. Tuo toppari on MD:n mukaan 20-vuotias Jesús Vallejo, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Eintracht Frankfurtissa.

Puolustusosastolta on lähdössä myös vasemman laidan Fábio Coentrão, johon Realin seurajohto ei ole MD:n mukaan ollut tyytyväinen. Potentiaalisia kakkosmiehiä Marcelolle ovat lehden mukaan Napolin Faouzi Ghoulam, Chelsean Marcos Alonso, Espanyolin Aarón Martín ja Real Sociedadin Yuri Berchiche. Danilon kohtalo Real Madridissa sen sijaan riippuu tiettävästi siitä, miten hän suoriutuu loppukauden aikana.

Isco ja James Rodríguez lähdössä?

Keskikentältä kuuluu sellaista, että James Rodríguez ja Isco saattavat lähteä muualle. Jos vain toinen lähtee, Real ei MD:n mukaan havittele korvaajaa. Jos molemmat lähtevät, yksi uusi mies tuodaan sisään. Se yksi voi lehden mukaan olla Tottenhamin Dele Alli, josta Real joutuisi pulittamaan suuren summan rahaa. Tilanteen voi kääntää myös toisin päin. Jos Pérez päättää haluta Allin – ja vielä saa hänet – Iscolle ja Jamesille näytetään ovea.

Keskikentän puolustavan pelaajan rooliin on tulossa vahvistusta omasta takaa. Realin seurajohdossa on seurattu ilolla Marcos Llorenten kehittymistä lainalla Alavésissa. 22-vuotiaasta Llorentesta leivotaan ensi kaudeksi varamiestä Casemirolle.

BBC hajoaa?

Ja sitten on hyökkäys. MD:n mukaan BBC on hajoamassa kesällä. Realiin ei ole useampaan vuoteen hankittu uutta galácticoa, ja nyt on ilmeisesti korkea aika. De Gea/Courtois ja Alli edustaisivat sitä linjaa, mutta ykkösprioriteettina pidetään Juventuksen Paulo Dybalaa. 23-vuotiaasta hyökkääjästä Real joutuisi maksamaan itsensä kipeäksi, mutta MD:n mukaan siihen ollaan valmiita.

Dybalan tullessa Real on valmis myymään Karim Benzeman pois. Jos Dybalaa ei saada, muut vaihtoehdot ovat MD:n mukaan Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang ja Porton André Silva. Jälkimmäinen ei tosin olisi samalla tavalla galáctico.

Real Madridin mahdolliset kaupat kesällä

Ulos

Maalivahti: Keylor Navas
Puolustajat: Danilo, Pepe, Fábio Coentrão
Keskikenttäpelaajat: Isco ja/tai James Rodríguez
Hyökkääjät: Karim Benzema, Álvaro Morata

Sisään

Maalivahti: David de Gea/Thibaut Courtois
Puolustajat: Jesús Vallejo, Faouzi Ghulam/Marcos Alonso/Aarón Martín/Yuri Berchiche
Keskikenttäpelaajat: Dele Alli, Marcos Llorente
Hyökkääjät: Paulo Dybala/Pierre-Emerick Aubameyang/André Silva