Sarjapaikkansa puolesta taisteleva Sporting Gijón on vahvistunut hieman ennen siirtoikkunan umpeutumista norsunluurannikkolaisella Lacina Traorélla. 26-vuotias Traoré on Monacon pelaaja, joka on palloillut tällä kaudella lainasopimuksella TsSKA Moskovassa. Espanjaankin Traoré saapuu lainalle, lainasopimuksen kattaessa meneillään olevan kevätkauden.

Traorén päälaki keikkuu peräti 203 senttimetrin korkeudella, joten hän on eittämättä yksi pisimmistä tämän hetken huippujalkapalloilijoista. Hujoppi tarjoaakin varmasti uusia vaihtoehtoja Gijónin hyökkäyspeliin.

Ranskan liiga jäi kahden ja puolen vuoden aikana Traorélta varsinaisesti valloittamatta, sillä tehokkain kausi, 2015-2016 toi miehen tilille vaivaiset kolme liigamaalia. Venäjällä iso mies on kuitenkin osoittanut, ettei hän ole plekkä target-kärki, vaan myös täysin kykeneväinen pistämään palloa pussiin.

Kausina 2011-2012 ja 2012-2013 Traoré nimittäin viimeisteli ensin Kuban Krasnodarille ja sitten Anzhi Makhachkalalle 18 häkkiä per kausi. Tällä kaudella maalitilastoihin on kirjattu viisi osumaa.