Barcelonan puheenjohtaja Josep Vives esitteli maanantaina seuran jäsenillä teetetyn kyselyn ”Observatori Blaugranan” tuloksia seuran suurimmista huolenaiheista. Ja ehkä monien yllätykseksi supertähti Lionel Messin jatkosopimus ei yllä lähellekään tärkeysjärjestyksen kärkeä.

Messin jatkosopimus ylsi listauksessa vasta sijalle kuusi erinäisten muiden seuraa ja joukkuetta koskevien toimenpiteiden jälkeen.

– Edellisessä kyselyssä Messi ei mahtunut listalle lainkaan. Se osoittaa, että jatkosopimus on jäsenillemme erittäin tärkeää, Vives kommentoi Marcan mukaan.

– Silti Messin jatkoa suurempiakin rakenteellisia huolia on. Eikä se tarkoita, että yksi asia olisi toista tärkeämpi.

Viisi muuta Barcelonan jäseniä liikuttavaa huolta ovat stadionin remontointi, palkinnot, kokoonpanon suunnittelu, oikeusjutut sekä seuran taloudellinen tilanne. Kaikkia näitä pidettiin Messin sopimusta akuutimmin hoidettavina asioina. Barcelonan kannattajien keskuudessa on puolestaan toivottu seuran tekevän jotain epäsuosiolliselle tuomaritoiminnalle.

– Emme kysyneet tutkimuksessamme tuomaritoiminnasta, koska se ei ole seuran vallassa. Tuemme kuitenkin uutta teknologiaa joidenkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Toivomme, että se otetaan käyttöön muiden liigojen tavoin täälläkin mahdollisimman pian, Vives jatkoi.