Madridilaislehti AS kertoo Atléticon olevan kiinnostunut Arsenalin Alexis Sánchezista.

Alexisin sopimus seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä Chilen maajoukkuetta edustava pelaaja ole suostunut Arsenalin jatkosopimustarjouksiin. Haaskalla on Atlético, joka haluaisi pelaajan seuraansa tulevana kesänä. Lehti toteaa Atléticon olevan valmis maksamaan Sánchezille jopa 257 000 euroa viikossa. Se tekisi Alexisista heittämällä koko Atléticon seurahistorian kalleimman pelaajan.

Nimittäin tällä hetkellä Atléticon palkkakuningas on Koke. Oma kasvatti tienaa vuodessa reilut kuusi miljoonaa euroa, joka olisi reilusti yli puolet vähemmän Sánchezin palkasta.

Lähteen mukaan Sánchez tykkää hyvinkin paljon seurasta ja etenkin sen urheilullisesta projektista, jota Diego Simeone on johtanut jo reilun viiden vuoden ajan.

Kyseessä ei olisi kuitenkaan Antoine Griezmannin korvaaja, sillä monen espanjalaismedian mukaan Atlético hakee jälleen tulevana kesänä itselleen kovan luokan kärkeä. Kévin Gameiro ei ole nimittäin vakuuttanut seurajohtoa otteillaan. Ranskalaiskärki on tehnyt kuluvalla kaudella yhteensä kaikissa kilpailuissa vain kahdeksan maalia.