La Ligan keskikastiin tukevasti asemoitunut Las Palmas saa maanantai-iltana vieraakseen umpivaikean syyskauden eläneen Valencian. Uusvanhan valmentajansa Voro Gonzálezin johdolla Valencia tuntuu vihdoin heränneen, sillä se on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Las Palmasin luotsi Quique Setién ei odotakaan illasta missään nimessä helppoa.

– Saamme vastaamme todella vahvan ja hyvin motivoituneen joukkueen. Valencialla on mahtavia jalkapalloilijoita, mutta he eivät saaneet peliään kulkemaan ennen Voron saapumista. Nyt joukkue on tasapainoinen ja hyvin hiottu, ja saamme heidät vastaamme huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Sen vuoksi odotan ottelusta vaikeaa, Setién ennakoi Las Palmasin kotisivuilla.

Las Palmasinkin pelaajiston suhteen ilmassa on tosin hyviä merkkejä. Pedro Bigas ja Dani Castellano palaavat kokoonpanoon ja myös tuore hankinta, 20-vuotias kroaattilupaus Alen Halilovic on pelikunnossa.

– Sille on kaikki edellytykset olemassa, että Halilovic parantaa peliämme rutkasti. Maanantaina hän aloittaa kuitenkin penkiltä, Setién ilmoitti.

Las Palmas ilmoittanee pian toisestakin merkittävästä vahvistuksesta, sillä Las Palmasissa varttunut ja vuosikausia Real Madridissa pelannut Jesé Rodríguez on liittymäisillään joukkueen riveihin PSG:stä.

– Neuvottelut ovat käytännössä päättyneet, sillä yhteisymmärrys on löytynyt. Olemme vain viimeistelemässä sopimuksia hänen sekä PSG:n kanssa, Las Palmasin puheenjohtaja Miguel Ángel Ramírez totesi Cadena Ser Las Palmasille.

– Vielä asia ei ole virallinen, mutta toivomme voivamme vahvistaa sen illan kuluessa. Jesélle on annettava tunnustusta, sillä hän päätti kantaa mieluummin UD Las Palmasin kuin Euroopan suurseurojen värejä. Hän tietää, että hän nauttii omalla maallaan kannattajien rakkautta ja lämpöä.

Ramírezin mukaan Jesé saapuu tiistaina Kanariansaarille lääkärintarkastukseen ja hänet esitellään vielä saman päivän aikana yleisölle avoimien ovien tapahtumassa Las Palmasin kotistadionilla.