Madridilaislehti AS:n mukaan Málaga julkaisee tänään José Rodríguezin loppukauden lainasopimuksen, joka saattaa sisältää myös osto-option.

22-vuotias Real Madridin kasvatti kuuluu parhaillaan Mainzille, mutta Espanjan nuorisomaajoukkueita edustanut Rodríguez ei ole saanut käytännössä ollenkaan vastuuta kuluvan kauden aikana saksalaisjoukkueessa.

Oikeajalkainen keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan ollut seuran ensimmäinen tavoite kyseiselle pelipaikalle. Nimittäin Málaga halusi Villarrealin Alfred N’Diayen keskikentän pohjalle, mutta seneganilaisjalkapalloilija ei suostunut siirtoon. Málaga pääsi Villarrealin kanssa yhteisymmärrykseen siirrosta, mutta N’Diaye haluaa siirtyä Marseilleen vielä kuluvan siirtoikkunan aikana.

Rodríguez edusti toissa kaudella Deportivoa, mutta siirtyi Galiciasta Galatasarayn riveihin. Pelipaikan vakiinnuttaminen ei kuitenkaan onnistunut konkreettisesti sielläkään, joten Real Madridin kirjoilla kuusi vuotta ollut keskikenttäpelaaja päätti etsiä peliaikaa Saksan Bundesliigasta – siinäkään onnistumatta.