Las Palmas virallisti Alen Halilovicin lainasopimuksen. 20-vuotias kroatialaiskeskikenttäpelaaja pelaa seuraavat puolitoista kautta saarelaisjoukkueen riveissä. Las Palmasilla on myös osto-oikeus pelaajaan lainasopimuksen jälkeen.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyi kesällä HSV:hen Barcelonasta viidellä miljoonalla eurolla. Viime kauden Halilovic vietti lainalla Sportingissa, jonka riveissä nuorukainen teki kolme maalia 36 ottelussa. Suuressa roolissa Sportingissa ollut Halilovic oli myös haluttu pelaaja gijónilaisten osalta, sillä seura halusi hankkia kroatialaisen takaisin seuraan, mutta Halilovic valitsi uudeksi seurakseen Las Palmasin.

Halilovic käy huomisaamuna lääkärintarkastuksessa. Sen jälkeen pelaaja esitellään medialle Las Palmasissa.

UD Las Palmas

@UDLP_Oficial
La UD Las Palmas acuerda con el Hamburgo la cesión de Halilovic
udlaspalmas.es/noticias/notic…