Osasuna kärsi eilen karvaan tappion Sevillalle, kun andalusialaiset hakivat Pamplonasta täyden pistepotin lukemin 4-3.

Sevillan kolmas maali kymmenen minuuttia ennen loppua aiheutti valtavan mylläkän stadionilla ottelun aikana ja sen jälkeenkin. Juuri ennen kulmasta tullutta maalia Sevillan Franco Vázquez tönäisi Osasuna-puolustajaa, jotta kyseinen puolustaja ei pystyisi puskemaan palloa pois. Tönäisyn ansiosta Vázquez jäi vapaaksi maalin edustalle ja puski pelivälineen maaliin.

Välittömästi maalin hyväksymisen jälkeen käytännössä jokainen Osasunan pelaaja piiritti tuomarin, mutta El Larguerossa kuultujen pukukoppiäänitteiden mukaan Osasunan pelaajat haukkuivat oikeudenjakajan pystyyn. Osasuna-kärki Oriol Riera kommentoi tilannetta suuttuneena AS:lle.

– En tiedä halutaanko meidät tahalleen pois tästä sarjasta. Sanon ainoastaan sen, että kärsimme jokaisella kierroksella tällaisista virheistä, joten jokainen voi miettiä, mitä haluaa. Vaikka emme ole Madridista tai Barcelonasta, niin ansaitsemme kunnioitusta. Pelaamme myös tätä sarjaa ja sitä pitäisi kunnioittaa.