Valencia järjesti lauantain suurimman yllätyksen, kun Voro Gonzálezin luotsaama seura voitti Villarrealin vieraskentällä lukemin 2-0.

Voitto oli Valencialle toinen peräkkäinen. Vieraat tekivät kummatkin maalinsa seitsemän minuutin sisään ensimmäisen jakson lopulla. Lupaavasti kuluvalla kaudella pelannut oma kasvatti Carlos Soler teki uransa ensimmäisen pääsarjatasomaalin ja vain hetkeä myöhemmin Santi Mina viimeisteli loppulukemat.

Villarrealille tappio merkitsi sitä, ettei keltainen sukellusvene pystynyt ottamaan Real Sociedadia ollenkaan kiinni ja Fran Escribán Villarreal on tämänkin kierroksen jälkeen kuudennella sijalla. Valencialle sen sijaan äskeinen voitto oli enemmän kuin tärkeä. Ero putoamisviivan alapuolelle on nimittäin nyt jo seitsemän pistettä, joten Valenciakin saa – pitkästä aikaa – hieman hengähtää.

Villarreal-Valencia 0-2 (0-2)
0-1 Carlos Soler (35.)
0-2 Santi Mina (42.)