La Ligan keskikastin Alavés kohtaa lauantaina kotikentällään Leganésin. Vaikka Alavés on repinyt putoamisviivaan eroa jo kymmenen pistettä, on sillä kotijoukkueen argentiinalaisvalmentaja Mauricio Pellegrinon mielestä vielä pitkä matka tavoitteisiinsa.

– Meillä on vielä monta askelmaa kiivettävänä ja olemme yhä kaukana asettamamme tavoitteen täyttymisestä. Töitä riittää vielä paljon ja meidän on annettava jokaisessa pelissä kaikkemme, Pellegrino totesi lehdistötilaisuudessa ennen lauantain peliä AS:n mukaan.

Lauantain tärkeässä ottelussa Alavés pääsee pelaamaan loppuunmyydyn katsomon edessä. Valmentaja on tästä luonnollisesti erittäin ilahtunut.

– On hyvä uutinen, että joukkue on herättämässä jotain kaupungin ihmisissä. Kannattajien käyttäytyminen joukkuetta kohtaan vaikeina aikoina on ollut uskomatonta. Toivottavasti voimme antaa heille jotain takaisin.

Vastustaja Leganésia Pellegrino kuvailee hyvin organisoiduksi joukkueeksi, joka on vaarallinen vastahyökkäyksissä. Ottelusta valmentaja odottaa vauhdikasta, eikä vähiten 24-vuotiaan paraguaylaishankintansa Óscar Romeron ansiosta.

– Romero on tehnyt paljon maaleja kaukolaukauksilla ja vapaapotkuista, mutta hän ei ole pelannut kuukauteen eikä uuteen liigaan sopeutuminen ole koskaan helppoa, Pellegrino muistuttaa.