La Ligan putoamistaisteluun jämähtänyt Granada vahvisti torstaina rivejään kahdella uudella pelaajalla. Granadaan siirtyy loppukauden lainalla kreikkalainen Panagiotis Kone ja pysyvällä siirrolla islantilainen Sverrir Ingi Ingason.

Albanialaissyntyinen Kone saapuu Granadaan Serie A:n Udinesesta. 29-vuotias Kone on pelannut Kreikan maajoukkueessa kaikkiaan 19 ottelua. Keskikenttäpelaaja oli mukana myös helleenien MM-ryhmässä vuonna 2014. Pelikokemusta hänellä on Italiasta myös Brescian, Lazion, Bolognan ja Fiorentinan riveistä.

Granada CF ❤️⚪️

@GranadaCF
COMUNICADO | El centrocampista internacional griego Kone se incorpora al #GranadaCF. granadacf.es/noticia/comuni… #KoneNazari

Toppari Ingason siirtyy Granadaan belgialaisesta Lokerenista 3,5 vuoden sopimuksella. 23-vuotias Ingason on pelannut Islannin maajoukkueessa yhdeksän ottelua ja tehnyt niissä yhteensä kolme maalia. Ingason pelasi myös viime kesän EM-kisoissa hurmanneessa Islannin joukkueessa.

Granada CF ❤️⚪️

@GranadaCF
El primer autógrafo de @SverrirIngi con la rojiblanca horizontal. Bienvenido vikingo 💪🏻🇦🇹🇦🇹🇦🇹#IngasonNazari

Molemmat uudet pelaajat ovat Granadan käytettävissä jo lauantain Espanyol-ottelussa.