Espanjalaislehti Marca toteaa Leicesterin hylänneen Málagan tarjouksen Luis Hernándezista. 27-vuotias Real Madridin kasvatti on jäänyt kuluvalla kaudella statistin rooliin hallitsevan sarjamestarin riveissä. Málaga on ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Sportingista Leicesteriin viime kesänä siirtyneestä pelaajasta.

Málaga luopui Hernándezin ostamisideasta Leicesterin vastauksen jälkeen ja on saamassa kokeneen Martin Demichelisin takaisin seuraan. 36-vuotias Argentiinan maajoukkuepelaaja vietti kauden avauspuoliskon Espanyolin riveissä, mutta pääsi pelaamaan vain kahdessa ottelussa ja purki sopimuksensa viime viikolla.

Demichelisin piti siirtyä MLS-sarjan Atlanta Unitediin, mutta topparin entinen seura ehti väliin. Demichelis edusti Málagaa vuosina 2011-2013 pelaten myös Mestarien liigaa seuran paidassa. Bayernia ja Manchester Cityäkin urallaan edustaneen puolustajan Málaga-sopimus saatetaan julkaista jo tänään.