Italialaisen La Gazzetta dello Sportin mukaan Serie A:ssa pelaava Bolognan ja Atlético-laituri Alessio Cercin väliset neuvottelut ovat epäonnistuneet ja kaatuneet jälleen.

29-vuotiaan Roomassa syntyneen Cercin piti siirtyä Bolognaan jo kesän siirtoikkunassa, mutta Atléticoon kaksi ja puoli vuotta sitten siirtynyt Cerci ei päässyt seuran lääkärintarkastusta läpi vakavan polvivamman takia. Cerci on kuntouttanut itseään koko syyskauden ja pelasi ensimmäisen ottelunsa kahdeksaan kuukauteen joulukuun lopussa, kun Atlético kaatoi Guijuelon Copan neljännellä kierroksella.

Cerci siirtyi Atléticosta lainasopimuksen merkeissä Milaniin kaksi vuotta sitten, mutta palasi polvivammansa takia Atléticoon kesällä laittamaan itsensä kuntoon. Epäonnistuneen Bologna-siirron jälkeen pelaaja ei ehtinyt etsiä itselleen uutta seuraa, jonka takia laitahyökkääjä on kuulunut jälleen Atléticon kokoonpanoon kuluvan kauden aikana.

Italialaislehden mukaan Cerci tienaa Atléticossa noin 2.5 miljoonaa euroa kaudessa, mutta Bologna pystyy tarjoamaan reilun miljoonan vähemmän. Sen takia Bolognan pitäisi myydä pelaaja voidakseen saada rahat kasaan Cercin palkkaan. Kyseessä olisi ollut aluksi laina, joka olisi sisältänyt pakollisen osto-option. Näillä näkymin siirtoa ei kuitenkaan tapahdu.

Sen sijaan Perparim Hetemaj’n Chievo on kiinnostunut Cercin palveluksista.