Vasta kolmatta pääsarjakauttaan pelaava SD Eibar teki torstaina seurahistoriaa edettyään ensimmäistä kertaa Espanjan cupin Copa del Reyn puolivälieriin. Eibar oli voittanut avausosan otteluparissa Osasunaa vastaan vieraskentällä 3-0, ja paikkansa kahdeksan parhaan joukossa se varmisti maalittomalla tasapelillä.

Ottelu sinänsä ei tarjonnut herkkupaloja Eibarin keskittyä oman maalinsa puolustamiseen. Avausjaksolla jäätiin peräti kokonaan ilman maalintekoyrityksiä, ensimmäistä kertaa tällä kaudella Espanjan huipputasolla.

OptaJose

@OptaJose
0 - Eibar vs Osasuna is the first game this season that hasn't featured an attempt on goal in the first half (in Spanish all comps). Yawn

Jotain huonoakin Eibarin iltaan mahtui. Vaikka lopputulos antoi Eibarille aihetta juhlaan, se menetti sairastuvalle oikean laitapuolustajan David Juncán, joka satutti 11. peliminuutilla oikeaa jalkaansa. Osasunalta vaihtoon joutui loukkaantumisen vuoksi puolestaan maalivahti Nauzet Pérez.

Copa del Reyn puolivälieräparit arvotaan perjantaina Suomen aikaa klo 13.