Copan puolivälieräparit arvotaan tänään Suomen aikaa klo. 13.00. Mukana on yksi suuryllättäjä, sillä Segundassa pelaava Alcorcón on raivannut tiensä maan kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Alcorcón on siten odotetusti juuri se joukkue, jonka jokainen haluaa kohdata puolivälierissä – onhan seura pelannut surkean kauden Segundassa. Barcelonan varapresidentti Jorge Mestre antoi pientä piikkiä Real Madridin suuntaan kommentoidessaan Alcorcónia Mundo Deportivolle.

– Oletan, että kaikki haluavat kohdata juuri heidät, mutta olen nähnyt Alcorcónin otteluita. He pelaavat todella hyvin ja ovat äärimmäisen vaikea joukkue vastustajille. Älkää aliarvioiko sitä seuraa ja ennen kaikkea sehän tuo mieleeni erään ”Alcorcónazon”.

Alcorcónazo on yksi Real Madridin historian nöyryyttävimmistä tappioista. Alcorcón nimittäin voitti kaudella 2009-2010 Real Madridin kotonaan jopa 4-0 Copassa ja tiputti Madridin ulos turnauksesta. Huomioitavaa on se, että Alcorcón pelasi silloin Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla – Segunda B:ssä.