Cristiano Ronaldo valittiin maanantai-iltana Vuoden parhaaksi pelaajaksi FIFA:n vuotuisessa gaalassa.

Real Madridin ja Portugalin maajoukkueen hyökkääjä sai 34,5 prosenttia kaikista äänistä. Toiseksi yltänyt Lionel Messi keräsi 26,4 ja Antoine Griezmann 7,5 prosenttia äänistä.

Mielenkiintoista on se, etteivät Messi ja Ronaldo laske toisiaan kolmen parhaan joukkoon. Molemmat pääsivät tuttuun tapaan äänestämään maajoukkuekapteenin ominaisuudessa.

Messin listalla Luis Suárez oli ykkönen, Neymar toinen ja Andrés Iniesta kolmas. Samalla tavalla kotiinpäin veti Ronaldo, joka äänesti vuoden parhaaksi pelaajaksi Gareth Balea. Ronaldon listalla Luka Modric oli toinen ja Sergio Ramos kolmas.

Myös Kolumbian kapteeni James Rodríguez jätti Messin pois. Hänen lipullaan ykkönen oli Ronaldo, kakkonen Modric ja kolmonen Bale. Turkin kapteeni Arda Turan liputti niin ikään omiensa puolesta yhdistelmällä Messi, Neymar, Iniesta.

Entinen Real Madridin laitahyökkääjä Arjen Robben antoi äänensä Ronaldolle, Toni Kroosille ja Robert Lewandowskille. Vastaavasti entinen Barcelonan pelaaja Rafa Márquez sivuutti Ronaldon. Meksikon kapteeni äänesti Messiä, Griezmannia ja Suárezia.

Espanjan ja Kroatian maajoukkueiden kapteenit Ramos ja Modric tekivät poikkeuksen. Ramos äänesti (tässä järjestyksessä) Ronaldoa, Messiä ja Iniestaa. Modricin lapulta löytyivät Ronaldo, Messi ja Bale.