Deportivo on korvaamassa Besiktasin lähteneen hollantilaiskärki Ryan Babelin Anderlechtin Diego Capelilla. Belgialaislehti La Dernière Heuren mukaan Deportivo ja Capel ovat päässeet yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista ehdoista.

Deportivon pitää vielä sopia Anderlechtin kanssa siirtosumman suuruudesta, mutta espanjalaismedia tietää kertoa, että siirto on käytännössä valmis.

Capelille Espanjan pääsarja on äärimmäisen tuttu, sillä 28-vuotias laitahyökkääjä on edustanut urallaan kasvattiseuraansa Sevillaa jopa kahdeksan vuoden ajan. 16-vuotiaana Sevillan edustusjoukkueessa debytoinut silloinen huippulupaus on pelannut viimeiset vuodet ulkomailla.

Neljä vuotta kestäneen Sporting Lissabon -stintin jälkeen viime kausi sujui Serie A:ssa Genoan paidassa. Sen jälkeen Espanjaa maajoukkuetasollakin edustanut Capel on pelannut Anderlechtissä.