Athletic ja Barcelona iskevät yhteen mielenkiintoisessa otteluparissa Copa del Reyn neljännesvälierissä. Baskit ovat lähtökohtaisesti altavastaajia, mutta Barcelonalle torstainen San Mamésin reissu ei tule olemaan missään nimessä minkäänlainen läpihuutojuttu.

Sen myöntää Athleticin Óscar de Marcos AS:lle.

– Tiesimme jo etukäteen, että jos haluamme voittaa Copan, niin meidän pitää kohdata Barcelona tai Real Madrid. Meidän pitää keskittyä positiivisiin asioihin, koska miksi ihmeessä emme voisi voittaa esimerkiksi juuri Barcelonaa? Useat heidän pelaajat ovat joutuneet matkustamaan valtavasti viime aikoina Atlantin yli ja voimme käyttää sen hyväksemme.

– Kaikki tietävät Barcelonan potentiaalin – se on huikea. On vaikeaa haastaa heidät, mutta olemme tehneet sen aikaisemminkin ja tiedämme miten teimme sen. Osaamme aiheuttaa heille harmia.

Athletic isännöi Barcelonaa Bilbaossa torstai-iltana.