Sevilla haastaa huomenna Real Madridin Santiago Bernabéulla Copan neljännesvälierien avausosassa. Pari on yksi neljännesvälierien kiinnostavimmista. Sevillalla on todellinen sauma tiputtaa Real Madrid turnauksesta ulos juuri pelitapansa- ja taktiikkansa myötä.

Jorge Sampaoli aiheutti Real Madridille valtavia ongelmia elokuun Uefa SuperCupissa Norjassa pelitavallaan, mutta tällä hetkellä kyseinen pelitapa on iskostunut monta kertaa paremmin Sevillaan. AS:n mukaan Sevilla pelaa ilman puhdasta hyökkääjää ja hakee niin sanotun valeysin avulla etäisyyksiä Real Madridin toppariparin välille.

Vieraat pelaavat lehden tietojen perusteella huomenna todennäköisesti kolmella topparilla, joka aiheuttaa Sevillalle miesylivoiman keskikentällä. Seura on käyttänyt samaa taktiikkaa etenkin Mestarien liigassa haastavissa vieraspeleissä, sillä Sevilla selvisi ilman takaiskumaaleja Juventuksen ja Lyonin vieraana kyseisen taktiikan avulla.

Se on kova suoritus, mutta suurin syy siihen on ehdottomasti prässitasojen vaihtelut. Sampaolin Sevilla on tottunut ottamaan hyvinkin ärhäkkäästi ylhäältä kiinni aggressiivisen prässin muodossa, mutta Sevilla osaa myös tilanteen vaatiessa vetäytyä syvälle puolustamaan pitkiksi ajanjaksoiksi.

Sevilla kuitenkin tunnetaan Sampaolin alaisuudessa hyvinkin hyökkäysvoittoisesta jalkapallosta, joten avainpelaajien loukkaantumisista kärsivä Real Madrid joutuu huomenna valtavaan testiin.