David Villa on pelannut viimeisen vuoden aikana todennäköisesti uransa parasta jalkapalloa. Villa valittiin viime kaudella sarjan parhaaksi pelaajaksi ja Sporting Gijónin kasvatti ampui seuralleen jopa 23 täysosumaa.

New York City FC:tä edustava 35-vuotias Villa on saanut kehuja useilta tahoilta ja nyt positiivisiin kommentteihin liittyy myös uransa päättyneeseen MLS-kauteen lopettanut Andoni Iraola. 34-vuotias Iraola tunnetaan parhaiten ajastaan Athleticissa, minkä edustusmiehistöä baski edusti jopa 12 kauden ajan. Iraola pelasi uransa kaksi viimeistä kautta Villan kanssa New Yorkissa.

– Villa on parhaillaan huikealla tasolla. Hän antaa jatkuvasti kaikkensa ja mielestäni hän on tällä hetkellä parempi, kuin Barcelonassa tai Atléticossa. On hienoa nähdä, että ikä on vain numero ja vain muutamat pelaajat maailmassa voivat tehdä tuollaisia maalimääriä siinä iässä. Olemme läheisiä ystäviä ja tiedän, että hän jatkaa uraansa siellä.

Iraola kommentoi myös lyhyesti Copan neljännesvälierien mielenkiintoista paria, kun Athletic haastaa Barcelonan toden teolla.

– Barcelona on sellainen vastus, jota vastaan kukaan ei halua pelata. Toisaalta Athletic on tottunut pelaamaan heitä vastaan, eikä tuossa kohtaamisessa ole mitään uutta. Athleticin pitää pelata loistavasti ja ilman virheitä, jotta Barcelonan pudottaminen olisi mahdollista. Olen varma, ettei Barcelonakaan ole tyytyväinen siitä, että he joutuvat pelaamaan Athleticia vastaan, vaikka he ovatkin suosikkeja.

Lähde: AS