Atlético on lainaamassa Alessio Cercin Bolognaan loppukaudeksi lähipäivinä. Espanjalaismedioiden mukaan Atlético ja Bologna ovat päässeet asiasta yhteisymmärrykseen, mutta Bologna haluaa tehdä italialaislaitahyökkääjälle perusteellisen lääkärintarkastuksen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana vain puoli tuntia pelannut Cerci kärsi viime huhtikuussa vakavan polvivamman, jonka takia italialainen oli sivussa pelikentiltä aina joulukuun lopulle saakka. Cerci pelasi ensimmäisen kerran Atléticon paidassa kahteen vuoteen Guijuelo-voitossa Copan neljännellä kierroksella, kun Diego Simeone antoi pelaajalleen puoli tuntia peliaikaa.

Cerci oli siirtyä Bolognaan kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä, mutta 29-vuotias Italian maajoukkuettakin edustanut roomalainen ei päässyt läpi seuran järjestämästä lääkärintarkastuksesta leikatun polven takia.

Atlético on parhaillaan siirtokiellossa, minkä takia pääkaupungin seura ei pysty osallistumaan tammikuun siirtoikkunaan.