Deportivo etsii itselleen vimmatusti uutta hyökkääjää tammikuun siirtoikkunan aikana. Seura menetti ykköskärkenään toimineen Ryan Babelin juuri Besiktasiin, sillä hollantilaishyökkääjä ei suostunut jatkamaan lyhyttä sopimustaan galicialaisten kanssa.

Babel oli kolme kuukautta kestäneellä pyrähdyksellään hyvin tehokas ja nousikin kannattajien suosikiksi, jonka takia Deportivon on käytännössä pakko hankkia hänelle pikainen korvaaja.

Mundo Deportivon mukaan Deportivo haluaa korvata Babelin Benfican Adel Taarabtilla. Taarabt tunnetaan parhaiten ajastaan Valioliigassa QPR:n paidassa. Marokkolainen hyökkäävä keskikenttämies on edustanut urallaan myös esimerkiksi Tottenhamia ja AC Milania.

Taarabtin viimeiset vuodet ovat kuitenkin olleet suorastaan surkeita, sillä hän ei ole päässyt pelaamaan vielä kertaakaan tällä kaudella. Taarabt pelasi vain yhden ottelun viime vuoden aikana – sekin tuli tammikuussa Benfican kakkosjoukkueessa.

Katalaanilehden mukaan Benfica päästäisi mielellään pelaajan muihin maisemiin. Taarabtilla on tiedettävästi tarjouksia myös muualta, kuten esimerkiksi Kiinan pääsarjasta.