Barcelonaa edustava Neymar lukeutuu maailman parhaimpien jalkapalloilijoiden joukkoon. Mutta mitä mies tekee vapaa-ajallaan?

Viimeisen kuukauden ajan brassitähti on viettänyt hyvin aktiivisesti Counter-Strike: Global Offensive -pelin parissa. CS:GO on yksi maailman suosituimmista verkossa pelattavista peleistä. Peliä on pelannut Steamspy:n mukaan noin 8,5 miljoonaa eri pelaajaa edellisen kahden viikon aikana.

Neymar on Steam-profiilinsa mukaan hyvin aktiivinen pelaaja. Brasilialainen on viettänyt pelin parissa 30,2 tuntia edellisen kahden viikon aikana. Tämä siis tarkoittaa hieman yli kahta tuntia per päivä. Kaikkiaan pelitunteja Neymarille on kertynyt 232 tuntia.

Neymar julkaisi tiistaina Instagram-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa ammattilaisorganisaatio SK Gamingin pelaajien kanssa. Joukkue koostuu neljästä brasilialaisesta ja yhdestä portugalilaisesta pelaajasta. SK Gaming on kahden edellisen Major-turnauksen voittaja. Major-turnaukset ovat CS:GO:ssa pelin arvostetuimpia turnauksia, joissa kilpaillaan nykyisin miljoonan dollarin palkintopotista.

Ensimmäisessä kuvassa keskellä seisova Marcelo ”coldzera” David valittiin hiljattain vuoden 2016 parhaaksi pelaajaksi. Kuvassa oikealla on joukkueen kapteeni Gabriel ”FalleN” Toledo. Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

@mahhdavid @gabrielfln 🔫💣

A photo posted by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

@tacocs @fergodd 🔫💣

A photo posted by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

SK Gamingin toiset kaksi brasilialaista pelaajaa ovat kuvassa vasemmalla oleva Epitácio ”TACO” de Melo ja oikealla oleva Fernando ”fer” Alvarenga. Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.