Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez on varsin kiistelty mies.

Monien mielestä Pérez on ollut jo pidemmän aikaa Real Madridin suurin ongelma. Toiset ajattelevat, että Pérezin avulla Real Madrid on jälleen noussut mestaruuksia voittavaksi seuraksi. Mikä sitten on se lopullinen fakta? Sellaista tuskin löytyy, mutta mielipiteitä riittää valtavasti.

Nyt debattiin on liittynyt Real Madridin entinen kakkosvalmentaja Ángel Cappa. Cappa toimi Jorge Valdanon apuvalmentajana Madridissa vuosina 1994-1996.

– Real Madridilla on parhaillaan käytössään loistavia yksilöitä. Madridilla ei kuitenkaan ole ollut vuosikausiin pelillistä identiteettiä nimeksikään. Barcelonalla on sellainen, mutta Pérezin ollessa seurapresidenttinä Madrid ei tule saamaan sellaista.

– Pérez ostaa Real Madridin täyteen maailman parhaita pelaajia ilman minkäänlaista ideaa. Samalla hän vaihtaa jatkuvasti valmentajaa, jolloin Madridin pelitapa vaihtuu käytännössä koko ajan. Pérez ja Real Madrid ajattelevat, että jatkuva maailmantähtien ostaminen on oikea tapa, mutta ennen kaikkea seuran pitäisi saada jatkuvuutta.

– Real Madridissa seurapresidentti määrää kaikesta ja tällä hetkellä heillä on sellainen presidentti, joka keskittyy jatkuvasti muihin asioihin eikä ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään.