Sevillan Samir Nasri on palaamassa absoluuttiselle huipulle jalkapallomaailmassa. Peli-ilonsa Andalusiassa löytänyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut todennäköisesti yksi seuransa tärkeimpiä yksilöitä alkukaudesta, kun Sevilla on nostanut itsensä sarjassa jopa toiseksi.

Nasri antoi haastattelun onzemondial-comille, jossa ranskalaispelaaja kommentoi tilannettaan Ranskan maajoukkueen kanssa. Nasri kieltäytyi palaamasta maajoukkueeseen, sillä siellä pelaajaa on kohdeltu ainakin hänen mukaan äärimmäisen huonosti.

– Minä olin aina syntipukki kaikessa. Minua sanottiin huonosti kasvatetuksi lapseksi, joka aina loi kaikenlaisia ongelmia maajoukkueessa. Minä ja perheeni loukkaannuttiin kyseisistä väitteistä. Kaikki toimittajat tekivät minusta raportteja, jotka kirjoitettiin tahalleen huonoon sävyyn. Minulle riittää sellainen ja sanoin heille vain ja ainoastaan yhden lauseen, kun he pyysivät minua takaisin.

”Anteeksi, mutta minä en palaa. Ranskassa riittää muitakin hyviä jalkapalloilijoita.”

Nasri on Sevillassa kuluvan kauden lainalla Manchester Citystä, mutta useiden lähteiden mukaan pelaaja haluaa lainastaan pysyvän.