Eibarin alkukausi on ollut monella tapaa onnistunut. Seura on sarjataulukossa kahdeksas ja pelillinen ilme on ollut kiitettävää. Se on herättänyt luonnollisesti kiinnostusta suuremmissa seuroissa, kun ensi kuun kestävä siirtoikkuna avautuu muutaman viikon kuluttua.

Marcan tietojen mukaan Sergi Enrich ja Dani García ovat useiden Valioliigassa pelaavien seurojen kiinnostuksen kohteena. Nimittäin Garcían perässä ovat Southampton ja West Ham. Eibarin kapteenina toimiva keskikenttämies on edustanut seuraa reilut kaksi vuotta ja on ollut suuressa roolissa Eibarin vakiinnettua pääsarjapaikkaansa kaudesta toiseen.

Enrichistä sen sijaan ovat kiinnostuneet Watford ja Championshipissä pelaava Fulham. 26-vuotias kärki on ampunut kuluvan kauden aikana viisi pääsarjamaalia, joista oikeastaan jokainen on ollut tärkeä Eibarille, sillä kaikki menorcalaisen maalit ovat tuoneet seuralle pisteitä.

Kummatkin pelaajat ovat Eibar-luotsi José Luis Mendilibarille tärkeitä kulmakiviä, joten seura ei tule päästämään helpolla kaksikkoa muualle. Ovatko siirrot kuitenkin edessä, jos ja kun englantilaisseurat pystyvät maksamaan varsin suurehkoja siirtosummia Eibarin kokoiselle seuralle? Saattaa olla, mutta tammikuun siirtona Eibar pystyy pyytämään kovia summia kaksikosta.