Tammikuun ja ensi kesän siirtoikkunat menevät Atléticolta todennäköisesti ohi, sillä seura on Real Madridin tapaan siirtokiellossa.

Atlético on kuitenkin kiinnostunut Real Betisin maalivahdista Antonio Adánista. Atleti nimittäin menetti ykkösvahti Jan Oblakin useiksi kuukausiksi olkapäävamman takia ja Adán toimisi Oblakin korvaajana pitkälle kevääseen. Asia on kuitenkin äärimmäisen haastava varsinkin Atléticolle, koska seura on parhaillaan siirtokiellossa.

Espanjassa on yleisesti tunnettuna sääntö, jonka avulla seura pystyy ostamaan pelaajan välittömästi – myös siirtoikkunan ulkopuolella – jos seuran oma pelaaja on loukkaantunut vakavasti. Atlético koittaa ilmeisesti sen avulla saada Adánin riveihinsä tammikuun aikana.

Real Madridin junioriputken alusta loppuun kolunnut Adán on edustanut Real Madridin ykkösmiehistöä urallaan kolmen vuoden ajan. Sen jälkeen 29-vuotias madridilainen on löytänyt kotinsa Betisistä, jonka paidassa mies on pelannut vuodesta 2014.

Adán kommentoi mahdollista siirtoa eilen El Desmarquelle varsin salamyhkäisesti.

– En tiedä Atléticon tarkoista suunnitelmista liittyen Oblakin korvaamiseen. Pitää paikkansa, että näissä tilanteissa on äärimmäisen yleistä, että seurat soittelevat keskenään asioista. Kaikenlaista saattaa tapahtua, sillä aina kun ilmassa on kiinnostusta, niin seura ottaa kyllä yhteyttä.