Saksalaislehti Bild kertoo, että Real Madrid on iskenyt silmänsä Borussia Dortmundin kokeneeseen kreikkalaispuolustajaan Sokratikseen. Lehden tietojen mukaan Realin edustajat kävivät Saksassa seuraamassa kahta Dortmundin ottelua (Eintracht Frankfurtia ja Borussia Mönchengladbachia vastaan), ja vakuuttuivat Sokratiksen pelistä. Seuran kerrotaan jo tiedustelleen 28-vuotiaan topparin siirtohalukkuutta Borussian käytyä viime viikolla Real Madridin vieraana Santiago Bernabeulla.

Sokratis on ollut Mats Hummelsin lähdön jälkeen entistäkin tärkeämpi palanen Dortmundin puolustuksessa. Hän johtaa seuran sisäisissä tilastoissa sekä kaksinkamppailutilastoa (66 % voitettuja kaksinkamppailuja) että keskimääräisiä pallokontakteja (97 pallokosketusta/peli).

Saksalaislehti näkee Real Madridilla olevan selkeä tarve uudelle keskuspuolustajalle. 33-vuotias Pepe lähestyy jo uransa loppua eikä ensi kauden kattavaa jatkosopimusta ole vielä sorvattu. Siksi Real kaipaisi uutta laatutopparia Sergio Ramosin ja Raphael Varanen kirittäjäksi ja sijaiseksi.

Ongelmaton siirto ei tosin ole, sillä Realin yllä leijuu yhä FIFA:n langettama kaksi seuraavaa siirtoikkunaa kattava siirtokielto. Real Madrid on tosin anonut vähintäänkin siirtokiellon lyhentämistä, jotta se pääsisi ensi kesänä ostoksille – hankkimaan vaikkapa Sokratiksen.