Real Madrid on selvittänyt tiensä jalkapallon seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuotteluun Japanissa. Espanjalaisjoukkue kukisti torstain välieräottelussa meksikolaisen Club Américan 2–0.

CONCACAF-alueen mestaria rokottivat maaleillaan Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo. Zinédine Zidanen suojatit ovat pelanneet nyt 36 virallista ottelua perätysten ilman tappiota.

Madridilaiset kohtaavat sunnuntain loppuottelussa japanilaisen Kashima Antlersin. Tavoitteena on napata toinen MM-titteli kolmen vuoden sisällä.

Jos Real Madrid juhlii voittoa Japanissa, se toistaa vuoden 2014 temppunsa. Silloin joukkueen saaliina samana kalenterivuonna olisi Mestarien liigan voitto, Euroopan Super Cupin voitto ja seurajoukkueiden maailmanmestaruus.

Fútbol-scouting

@Futbolscouting
No os pareció que el central que sale a tapar el pase de Kroos es el que dejó el espacio libre para Benzema? vine.co/v/5QFaM3TxJlD

Kapteeni Sergio Ramosia säästeltiin torstaina. Viime viikonlopun Deportivo-ottelussa huilannut Ronaldo sen sijaan oli mukana ja puski pallon 26. minuutilla maalikehikkoon Lucas Vázquezin keskityksestä.

Maalia jouduttiin odottamaan ensimmäisen puoliajan viime sekunneille asti. Asialla oli Benzema, joka viimeisteli taiturimaisesti oikealla jalallaan. Esityöstä vastasi oivan pystysyötön tarjonnut Toni Kroos.

Ballon d”Or –voittaja Ronaldolla oli mahdollisuus kasvattaa johtoa tunnin kohdalla, mutta hänen maalintekoyrityksensä peitettiin.

Portugalilainen pääsi kuitenkin viime hetkillä nokikkain maalivahdin kanssa ja ratkaisi ottelun lopullisesti.

Kokoonpanosta päätellen Real Madrid näyttää panostavan kilpailuun tosissaan. Nimimiesten näkeminen on tärkeätä aasialaisille faneille, ja seuran markkinointimiehet ovat tunnistaneet rahastuspotentiaalin.

Club América – Real Madrid 0-2 (0-1)
0-1 Karim Benzema (45+2 min)
0-2 Cristiano Ronaldo (90+3 min)