Osasuna on kohdannut kuluvalla kaudella varsin heikon tuurin. Pääsarjassa jumbona parhaillaan oleva pamplonalaisseura on menettänyt kauden ensimmäisen puolikkaan aikana Miguel Flañon ja Javier Flañon loppukaudeksi vakavien polvivammojen takia.

Identtiset kaksoset ovat tunnettuja rakkaudestaan kotikaupunkinsa kasvattiseuraa kohtaan. Miguel on edustanut Osasunan edustusjoukkuetta koko uransa ajan – jopa kaksitoista vuotta. 32-vuotias puolustaja loukkasi vasemman polvensa viikonlopun Barcelona-ottelussa ja tutkimuksissa selvinnyt vamma vaatii leikkaushoitoa.

Javier sen sijaan on pelannut Osasunan edustusjoukkueen paidassa ammattilaisurallaan seitsemän kauden ajan, sillä Espanjaa nuorten maajoukkuetasolla edustanut keskuspuolustaja on myös harjoittanut ammattiaan Segundassa Numancian, Elchen ja Mirandésin riveissä. Javier palasi takaisin kasvattiseuraansa kolmisen vuotta sitten ja on pelannut veljensä kanssa siitä lähtien jälleen samassa seurassa. Javier Flaño loukkasi myös vasempaa polveansa vakavasti, mutta loukkaantuminen tapahtui jo sarjakauden toisella kierroksella elokuussa.

32-vuotiaat toppariveljekset olivat suuressa roolissa viime kaudella, kun Osasuna raivasi tiensä takaisin pääsarjaan. Tällä hetkellä näyttää tosin ikävä kyllä siltä, että seura tippuu välittömästi takaisin Segundaan kauden päätteessä. Pelaavatko veljekset enää koskaan pääsarjaa oman seuransa kanssa?

Toivottavasti.