Málagan omistajana tunnettu Abdullah Ben Nasser Al Thani tiedetään varsin äkkipikaisena persoonana. Al Thani puhuu paljon Twitterissä seuransa tapahtumista, mutta on myös järjestänyt varsinaisia show’n tapaisia elkeitä sosiaalisessa mediassa.

Al Thani nimittäin ilmoitti muutama kuukausi sitten Twitterissä kylmästi palaavansa kotimaahansa Qatariin ja jäävän sinne. Se olisi tarkoittanut käytännössä Málagan omistajuuden jättämistä, mutta Al Thani pyörsi päätöksensä hetkeä myöhemmin ja palasi Málagaan. Koko tapahtumankaari sai lähtönsä siitä, kun Al Thani myöhästyi lennoltaan La Ligan palkintotilaisuuteen ja haukkui Málagan lentokentän Twitterissä pystyyn.

Tällä kertaa nykyään jo sympaattisuutta temmellyksillään herättävä qatarilaisomistaja on saanut tarpeekseen Málagaa jo pitkään riivanneesta huonosta tuurista. Al Thani latasi kuvan Twitteriin, jossa on koostettu yhteen kaksi Málagan kohtaamaa tuomarivirhettä.

Vasemmalla oleva kuva keväältä 2013 on todennäköisesti huomattavasti tunnetumpi. Silloin Málaga kaatui viimeisellä minuutilla Dortmundin vieraana Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa ja tippui saksalaisten maalin myötä välieräpaikasta. Kyseisessä voittomaalissa Dortmundilla oli jopa neljä pelaajaa paitsiossa, mutta tuomari ei kiinnittänyt siihen minkäänlaista huomiota.

Viereinen kuva on viikonlopulta, kun tuomari hylkäsi – jälleen – viimeisellä minuutilla Málagan voittomaalin paitsiona, vaikka oikeasti tilanne ei ollut sellaista nähnytkään.

Riivataanko seuraa? Siitä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin Al Thanin mielipide tiedetään.

 

Abdullah N Al Thani

@ANAALThani
Árbitro @rfef #rfef
Comité
Espero que
Enseñándonos
En estos casos
Porque no conocemos el Derecho del Fútbol

”Tuomarit ja Espanjan jalkapalloliitto, voitteko opettaa meitä tällaisissa tilanteissa, koska emme tunne jalkapallon oikeutta.”