Sevilla haki arvokkaan vierasvoiton Celtasta sunnuntain alkuillassa lukemin 3-0. Voiton ansiosta Sevilla pysyy varmasti kolmantena sarjataulukossa ainakin ensi viikonloppuun saakka. Huomenna pelattava Villarreal-Atlético ei siten vaikuta millään tavalla andalusialaisten tilanteeseen.

Sevilla saa kiittää voitosta kapteeniaan Vicente Iborraa. Puolustavampana keskikenttäpelaajana parhaiten tunnettu 28-vuotias Iborra nimittäin laukoi uransa ensimmäisen hattutempun vain 40 minuutissa. Maalittomana puoliajalle mennyt kamppailu oli enimmäkseen Celtan hallintaa.

Toisella jaksolla Sevilla kuitenkin prässäsi huomattavasti ylempää ja se avasikin vieraiden peliä huomattavasti, sillä Celtan pelinavaaminen meni jatkuvasti täysin lukkoon. Viime kaudella loistavana kotijoukkueena tunnettu Celta on äskeisen tappion myötä hävinnyt jo kolmesti kuluvan kauden ensimmäisen puolikkaan aikana kotikentällään.

Celta-Sevilla 0-3 (0-0)
0-1 Vicente Iborra (51.)
0-2 Iborra (84.)
0-3 Iborra (90. rp)