Tiistaina uransa lopettamisesta ilmoittanut Álvaro Domínguez avasi hieman päätöksensä syitä Marcan haastattelussa. Domínguez edusti Borussia Mönchengladbachia uransa viimeiset neljä vuotta, mutta 27-vuotias puolustaja tunnetaan parhaiten urastaan Atléticossa.

– Elämäni oli painajaista. Olin jalkapalloilija, joka eli vapaa-ajallaan invalidin elämää. Yleensä en edes pystynyt juoksemaan kunnolla ottelussa, mutta pelasin silti. Toukokuussa sain kovan tällin ja joukkueemme lääkäri totesi, ettei se ollut mitään sen ihmeellisempää. En kuitenkaan pystynyt nousemaan edes lentokoneeseen portaita pitkin.

– Olin hetken aikaa sivussa kuntouttamassa itseäni, mutta minua pyydettiin pelaamaan avauskokoonpanossa tärkeässä ottelussa. Kun ottelua oli pelattu kaksikymmentä minuuttia, niin ajattelin jo silloin, että miten ihmeessä tulisin selviämään ottelun loppuun saakka. En pystynyt ponnistamaan pääpalloihin ollenkaan, mutta piti vain purra hammasta. Ottelun jälkeen en pystynyt liikkumaan. En ole pitkään aikaan pystynyt istumaan puolta tuntia pidempään.

– Minulle ei ole tehty helmikuun jälkeen minkäänlaisia testejä, eikä Borussia suostunut aluksi maksamaan senttiäkään hoitokuluistani. Mielestäni aluksi seura ei tiennyt vammani vakavuudesta, mutta lopulta he eivät kertoneet siitä minulle mitään.

Domínguez edusti Atléticoa viiden vuoden ajan reilusti yli sadassa ottelussa voittaen kaksi Eurooppa-liigaa ja Uefa Supercupin.