Álvaro Domínguez on ilmoittanut Twitter-tilillään joutuvansa lopettamaan uransa. 27-vuotias puolustaja on edustanut viimeiset neljä vuotta saksalaista Borussia Mönchengladbachia. Domínguez on Atléticon kasvatti ja pelasikin punavalkoisten edustusmiehistössä viisi kautta ja reippaasti yli sata ottelua.

Domínguez voitti Atleti-uransa aikana kaksi Eurooppa-liigan mestaruutta ja yhden Uefan Supercupin Quique Sánchez Floresin alaisuudessa. 12-vuotiaana Atléticoon saapunut Domínguez on kamppailut viimeisten vuosien aikana valtavasti loukkaantumisten kanssa.

Domínguez avasi päätöstään Twitteriin lataamallaan videolla.

– Haluan tämän videon kohdistuvan erityisesti Borussian ja Atléticon kannattajille, jotka ovat tukeneet minua jatkuvasti loukkaantumisteni aikana. Olen pelannut viimeisten vuosien aikana käytännössä jatkuvasti loukkaantuneena. Pakotin itseni jatkamaan pelaamista, jonka takia olen käynyt kaksi suurta leikkausta läpi.

– Minulla on vieläkin jatkuvia kipuja selässäni. Se on suurin syy, minkä takia minun pitää hyvästellä teidät tästä lajista, jota niin paljon rakastan. Kukaan ei halua olla invalidi 27-vuotiaana, mutta tämä on se hinta, joka minun pitää tästä maksaa.

Domínguez edusti myös Espanjan maajoukkuetta Lontoon olympialaisissa.