Valencia ei vain tunnu saavan juonen päästä kiinni uuden valmentajansa Cesare Prandellinkaan alaisuudessa. Joukkue on voittanut vain yhden kahdeksasta Prandellin valmentamasta ottelusta ja on jumiutunut aivan väärään päähän sarjataulukkoa. Sunnuntai-iltana voitto Malagasta näytti häämöttävän, mutta vierasjoukkue iski ottelun vihoviimeisellä minuutilla ja numerot menivät jakoon 2-2 -lukemin. Maalin viimeisteli 20-vuotias keskikenttäpelaaja Pablo Fornals.

Italialaisluotsin mukaan joukkue mietti enemmän tulosta kuin itse peliä.

– Meidän täytyy tehdä päinvastoin. Tuloksen ajatteleminen tulee vasta pelin jälkeen. Meidän on silti oltava optimistisia ja pidettävä päät pystyssä, jotta voimme parantaa tästä, Prandelli totesi Mundo Deportivon mukaan.

Valencia-valmentaja myönsi, että 2-1 -johtomaalinsa jälkeen joukkue keskittyi vain puolustamaan, ja Málagan hallinta oli totaalista. Málaga on lisäksi osoittanut olevansa sarjan sisukkain joukkue, ja se onkin saavuttanut peräti 15 sarjapistettä oltuaan otteluissa tappiolla – enemmän kuin yksikään toinen ryhmä.

OptaJose

@OptaJose
15 - Málaga are the side with the most points won after trailing in La Liga this season. Courage.

Vaikka Valencia onkin pahassa pinteessä ja kannattajat odottavat jo innolla siirtoikkunan aukeamista, ei Prandelli halua siirtomyllystä vielä puhua.

– En ole koskaan halunnut puhua siitä aiheesta eikä tämäkään ilta ole siihen oikea hetki, valmentaja sanoi Deporte Valencian mukaan.