Málaga haki eilen Mestallalta pisteen Valencian vieraana, kun andalusialaiset tasoittivat kamppailun lisäajalla. Maali oli pelillisesti ansaittu, sillä Málaga oli läpi toisen jakson huomattavasti parempi joukkue ja pelitapansa mukaisesti haki jatkuvasti tasoitusmaalia.

Monet toimittajat sanoivat Málagan pelanneen kauden parhaan vierasottelunsa ja myös seuran luotsi Juande Ramos totesi lehdistötilaisuudessa Málagan ansainneen ottelusta enemmän.

– Mielestäni ansaitsimme enemmän kuin pisteen. Toisaalta voittaakseen meidän pitää yksinkertaisesti laukoa enemmän, sillä se ei auta, että pelaamme vastustajan kenttäpuoliskolla tai heidän boksissaan. Pitää laukoa tehdäkseen maalin.

– Tämä ottelu oli todennäköisesti parhaamme vieraskentällä kuluvalla kaudella. Dominoimme pelitapahtumia ja olimme yleisestikin parempi joukkue kentällä. Siten saimme ansaitusti tasoitusmaalin tehdyksi lisäajalla.

Málaga on sarjataulukossa yhdestoista. Valencia sen sijaan on pelannut suorastaan järkyttävän alkukauden ja on kahden pisteen päässä putoamisrajasta.