Real Madridin ottelussa nähtiin eilen illalla historiallinen tapahtuma.

Yksi kaikkien aikojen pelaajista – Zinédine Zidane – lähetti Copa del Rey -ottelussa poikansa Enzon kentälle. Se oli 21-vuotiaan Enzon debyytti Realin edustusjoukkueessa.

Reilu vartti myöhemmin Enzo pääsi ensimmäistä kertaa laukomaan – ja pallo oli maalissa. Lopulta Real voitti Cultural Leonesan 6-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 13-2.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
📷👊⚽️ #RMCopa
That debut goal feeling! Enzo celebrates after opening his @realmadriden account.

#RMCopa #HalaMadrid

– Olen ylpeä sekä isänä että valmentajana, Zinédine sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

– Jos ottaisin valmentajanasuni pois, sanoisin olevani hyvin onnellinen poikani puolesta. Valmentajana olen hyvin onnellinen kaikkien pelaajien puolesta. Tämä oli hieno ilta kannattajille.

Mariano, Ödegaard, Casemiro

Realin paidassa nähtiin muutama muukin mielenkiintoinen nuori pelaaja. 17-vuotias Martin Ödegaard ja 23-vuotias Mariano Díaz olivat ensimmäistä kertaa avauksessa. Mariano kruunasi iltansa hattutempulla.

– Ajatuksena oli tarjota minuutteja Marianolle. Harjoituskaudella kehotin häntä jäämään. Sanoin, että katsoisimme talvimarkkinoilla tilannetta uudestaan. Juuri nyt Mariano on meidän pelaajamme, ja hän käytti tilaisuutensa.

– En tiedä, mitä tapahtuu Ödegaardille, näemmä myöhemmin. 17-vuotiaaksi hänessä on persoonaa. Hän pelasi erittäin hyvin.

El Clásicon kannalta tärkeintä oli se, että pitkään loukkaantuneena ollut Casemiro sai pelituntumaa.

– Casemiro paransi peliään koko ajan. Oli tärkeää, että hän pelasi koko ottelun. Hän on nyt valmis fyysisesti.

– Jos olette nähneet viime pelejämme, keskikenttämme on pelannut hyvin. Katsotaan myöhemmin, ketkä pelaavat viikonloppuna (El Clásicossa). Casemiro oli erittäin hyvä, mutta hän vasta palasi kahden kuukauden huililtaan. Katsotaan.