Vicente Calderónin lauantai-ilta on monelle erityinen, sillä Atlético isännöi Espanyolia sarjan neljännellätoista kierroksella. Normaalista poikkeavan kamppailun siitä tekee se, että vieraiden päävalmentajana Quique Sánchez Flores palaa kotiinsa.

Sánchez Flores oli ensimmäinen Atléticossa pokaalin voittanut luotsi 14 vuoteen ja samalla voitti Eurooppa-liigan lisäksi myös Uefa Supercupin punavalkoisten peräsimessä viisi vuotta sitten. Sánchez Floresin paluu ei ole kuitenkaan ainoa jälleennäkeminen, koska myös Espanyolissa ammattiaan harjoittava Léo Baptistão palaa Calderónille.

Baptistão oli kirjoilla Atléticossa useamman vuoden, mutta joutui jokaisella kaudellaan lainakierteeseen ja pelasi lopulta Atletissa vain yksitoista ottelua. 24-vuotias brasilialaiskärki kommentoi lauantain kamppailua Marcalle.

– En kanna minkäänlaisia kaunoja Atletille siitä, etten lopulta saanut kunnollista mahdollisuutta siellä. He ovat aina kohdelleet minua hyvin ja minulla on vain ja ainoastaan hyviä muistoja ajastani Atléticossa.

– Vain aniharvat pystyvät voittamaan Vicente Calderónilla, koska Atleti on viime aikoina varsinkin kehittänyt peliään. He aloittivat kautensa varsin ujosti, mutta he ovat nousseet ja organisoineet peliänsä siihen suuntaan, että he ovat jatkuvasti mukavuusalueellaan. Haluamme kuitenkin vain ja ainoastaan voittaa, vaikka vastaamme asettuu maailman kolmen parhaan joukkueen ryhmään kuuluva Atlético.

Atlético ja Espanyol iskevät yhteen Calderónilla lauantaina klo. 21.45 alkaen.