Jaume Domenech on ollut viime aikoina varsin haastavassa tilanteessa Valenciassa. 26-vuotias Villarrealin kasvatti on syksyn aikana ollut Diego Alvesin varamiehenä ja eilinen Leganés-ottelu Copassa oli vasta miehen toinen ottelu kuluvalla kaudella.

Pitkälti sen takia Domenechiä on viety useaan osoitteeseen siirtohuhuissa. Uusimpana mahdollisena tulevana seurana huhuihin on lisätty juuri Leganés, sillä madridilaisten ykkösmaalivahti Jon Ander Serantes loukkasi vakavasti polvensa ja on loppukauden sivussa. Domenechille olisi luvassa ykkösmaalivahdin rooli, mutta ainakaan kommenttiensa perusteella siirto ei ole tapahtumassa.

– Kuten valmentaja jo totesi, niin jään tänne satavarmasti – se on itsestäänselvää. Kaikki minut tuntevat ihmiset tietävät, että minulle tämä seura on koko elämäni ja en halua lähteä täältä. En tällä kaudella enkä koskaan.

Valencia voitti eilen Leganésin vieraskentällä Copan neljännen kierroksen ensimmäisessä osassa lukemin 3-1 ja jatkopaikka on tällä hetkellä hyvin todennäköinen.