Leganés on saamassa itselleen uuden maalivahdin jo tällä viikolla, vaikka siirtoikkuna on kiinni. Nimittäin Espanjan jalkapalloliitto on hyväksynyt seuran pyynnön, koska loppukaudeksi äskettäin loukkaantunut Jon Ander Serantes ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella.

Madridilaisseura on ollut yhteyksissä maalivahtiasioiden tiimoilta Athleticin, Valencian ja Sevillan kanssa. Seura on kiinnostunut Athleticin Iago Herrerínistä, Valencian Jaume Domenechistä ja Sevillan David Soríasta. Marcan mukaan Herrerín on todennäköisin vaihtoehto kolmikosta Leganésin uudeksi maalivahdiksi.

Uutisen mukaan Leganésin päävalmentaja Asier Garitano uskoo saavansa Herrerínin jo avauskokoonpanoon viikonlopun Villarreal-otteluun. Herrerín on ollut tällä kaudella Athleticin ykkösmaalivahti Eurooppa-liigassa ja lähteiden mukaan olisi myös Copassa, mutta maalivahti haluaa viikottaista vastuuta ja siten toivoo siirron tapahtuvan pikaisesti.