Real Madrid isännöi huomenna kotikentällään Cultural Leonesia Copa del Reyn neljännellä kierroksella otteluparin toisessa osassa. Madrid voitti ensimmäisen osan kuukausi sitten vieraskentällä jopa 7-1, joten itse pelissä panokset ovat nollissa.

Zinédine Zidane ei kuitenkaan suostunut myöntämään sitä, sillä ranskalaisluotsin mukaan vastukseksi huomenna asettuva kolmosdivarin Cultural pystyy yllätyksiin.

– Heillä on kasassa todella kova joukkue ja he pystyvät aiheuttamaan meille paljon vaikeuksia. Cultural johtaa sarjaansa ja he pelaavat jatkuvasti hyvin. En ole alkanut edes ajatella viikonlopun Clásicoa, koska meillä on ottelu huomenna ja meidän pitää kunnioittaa kyseistä kamppailua. Tiedämme, että meidän täytyy pelata huominen ottelu todella hyvin, jotta voimme palkita paikan päälle tulevia kannattajia.

Cristiano Ronaldolla on lepovuoro ja Fábio Coentrão on loukkaantunut, joten hän on sivussa. James on kunnossa, mutta pitää katsoa vielä huomista kokoonpanoa.

Real Madrid ja Cultural iskevät huoenna yhteen Bernabéun illassa.