Matkustajalentokone syöksyi maahan Kolumbiassa viime yönä.

Brasiliasta Bolivian kautta Kolumbian Medellíniin matkalla olleessa koneessa oli 81 henkilöä, joista 72 matkustajia. Tilauslennon kyydissä oli brasilialainen Chapecoense-niminen jalkapallojoukkue, joka oli matkalla Copa Sudamericanan finaaliin.

Chapecoensen joukkueessa pelaa Cléber Santana, joka muistetaan myös La Ligasta. 35-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi Atléticossa kesästä 2007 talveen 2010. Kaudeksi 2008-09 Santana lainattiin Real Mallorcaan. Atléticossa brasilialainen pelasi 63 ja Mallorcan paidassa 40 ottelua.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, onko Santana elossa. Se tiedetään, että mies oli mukana turmalennolla, sillä hän latasi Instagramiin kuvan koneen sisältä juuri ennen lähtöä. On mahdollista, että koneessa oli toinenkin entinen La Liga -peluri. Kevätkauden 2012 lainalla Villarrealissa pelannut Alejandro Martinuccio kuuluu Chapecoensen kokoonpanoon.

Pelastustoimet ovat käynnissä. Tiettävästi ainakin kuusi henkilöä on löydetty hengissä.

Em quantas vidas eu viver, em todas eu vou amar você. 💕🙏 #PartiuFazerHistoria #NossoCapitão #MelhorIdolo

Kuva, jonka Por você, Cleber Santana. ❥ (@cleberzete88) julkaisi

Päivitys klo 15.50: Cléber Santana on menehtyneiden joukossa.